• 231
    net bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. böyle düşünmemin sebebi de daha çok saha dışı faktörler.

    galatasaray, beşiktaş'a galibiyet yüzü göstermezken dursun ve şürekası geldi geleli kupa finalini saymazsak galibiyet alamaz oldu. hakeza fenerbahçe'yi evimizde eze eze yenerdik, deplasmanda yenemesek de berabere kalırdık iyi bir oyunla orada da zayıfladık. başakşehir bize karşı seri yakalamıştı, vs... ne kadar önemli maç varsa kaybediyorduk 2 sezondur.
    galatasaray tarihinde böyle dönemler olmuştur, kümede kal galatasaray diye tezahürat bile yapılmıştır. ama öyle bir döner ki o tezahüratı yapanları yener küme düşürür, yener tüm stadı sahaya indirir, gider sahasında kupa kaldırır.
    başakşehir ile hesabı kapattık.
    fenerbahçe kıl payı kurtuldu. maç sami yen'de olsa kazanırdık.
    beşiktaş'ın şansı yok.

    öte yandan fatih hoca için de kendisini yeniden hatırlatma maçı.
    fatih hoca'nın da kariyerinde böyle dönemler olmuştur. müthiş bir yükselişin ardından görece başarısız sayılabileceği dönem ve sonra tekrar yükseliş. ki bu sefer dediğim gibi saha dışı da çok fazla şey var.

    hep diyorlardı ki galatasaray'ın fikstürü zor; evinde trabzonspor, başakşehir ve beşiktaş ile oynayacak. asıl o rakiplerin fikstürü zor, evinde ligin en başarılı takımının stadına deplasmana geliyorlar. trabzonspor ve başakşehir çıkamadı, beşiktaş'ın da sahte yükselişine noktayı koyacağız bu akşam.

    kısacası bu maç bir şampiyonluk maçının ötesinde, galatasaray'ın kendisini dosta düşmana yeniden gösterme maçıdır ve galatasaray hem finallerin hem de böyle mesaj maçlarının takımıdır.

    son olarak insan ister istemez... "arena'da sneijder..." bu maçların adamıydı, bugün de olsaydı kesinlikle atardı. özledik amk.

    vurduğumuz gol olsun. başka bir şey yok kardeşim, en büyük galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın