• 39
    mevcut yazılar üzerinden kişisel bir inceleme yapmak gerekirse:

    maç ve futbolcu performans analizleri, "rakibin uzun boylu santraforuna kafa vurdurmamak lazım" sığlığında olmadığı sürece her zaman ilgimi çeker. futbolda doğru diye bir şey olmadığı için her analiz kabul edilebilir ve okuması keyiflidir. bu kategorinin genişleyerek devam etmesi faydalı olacaktır.

    hikaye bölümünde maradona, cruyff, rijkaard'lı milan, roberto baggio'nun saçları gibi kaşarlanmış temalardan uzak durulmalı. sheffield fc ve ian wright bu açıdan ilgimi çekmedi ancak laurent robert ve grosicki yazılarını keyifle okudum. dış basında birçok röportaj yayınlanıyor. bunların türkçeye çevrilip hikayeleştirilmesi mükemmel bir amme hizmeti olacaktır.

    başarıya çıkan yol bölümünde guardiola'nın kelini gördüğüm anda ağzımda kekremsi bir tat oluştu. yazı ne kadar başarılı olursa olsun diğer platformlarda onlarca muadili var ve artık ezberledik. bu bölümde de yine guardiola, mourinho gibi baygınlık veren isimlerden kaçınılmalı.

    scouting bölümüne gelecek yazılarda sonradan komik duruma düşülmemesi için iddialı cümlelerle zorlama sonuçlara varılmamalı. yaldır yaldır top süren bu çocuğun yeni messi olmayacağını ikimiz de biliyoruz. *

    elton john ve watford yazısı güzeldi. cheersdarlin, "müzik ve futbolun buluştuğu noktalarla" katkı sağlayacağını söylemiş. bu konu "celebrity ve futbol etkileşimi" olarak genişletilebilir.

    son olarak, haginin topugu gerekirse haim fresco devreye sokulalarak kadroya katılmalı.

    başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın