• 178
    iktidara geldiginde galatasaray onderliginde turk futbolu en gorkemli donemini yasiyordu. iktidarda oldugu son 16 sene boyunca turk futbolu yokus asagi dususe gecti. kulupler bazinda unal aysal baskanliginda galatasaray tekrar yapilanir gibi oldu, ancak hukumet alenen engelledi. milli takimlarin hali ortada. ulke genelinde hukuksuzluk ve adaletsizlik alisilagelmis bir hal aldi. bu donemde iki buyuk kulubun ve bir cok anadolu takiminin karistigi $ike skandali ortbas edildi, suclular cezalandirilmadi, aksine bu suctan zararli cikanlar en masumlar oldu.

    bugun pfdk bazi kararlar aciklamis. tribunleri adam oldurmeye calisan fenerbahce'ye sadece kupa macinda yani bir sonraki sezon gucsuz takimlarla oynayacagi maclarda saha kapatma cezasi veriliyor. direk kirmizidan atilan besiktas futbolcusu pepe'ye ise sadece bir maclik ceza hak gorulmus.

    son 16 senede yasadiklarimiz yaninda bugun olanlar pek de onemli degil. tum bunlar olurken bu arada biz de igneyi kendimize batirmaliyiz zira sesimizi cikaramadik. hukuksuzluklardan etkilenen diger kulupleri organize edebilir, 16 sene boyunca olani biteni uluslararasi kurumlara tasiyabilirdik. biz surekli sessiz kaldik ve hukumetle arayi bozmamaya ugrastik. kabul etmemiz gerekeni gormezden geldik. bu hukumet iktidarda oldugu muddetce bunlari yasamaya daha cok devam edecegiz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın