• 125
    ---------------------------------kamu spotu---------------------------------

    cezalı olup stada gelemeyecek olanların biletlerini devretmesi ve mümkünse bedelsiz devretmesi gereken maç.

    ---------------------------------kamu spotu---------------------------------

    bu kamu spotu belki de maçın en kritik yanı. iç sahada bu sezon kurduğumuz üstünlüğün temelinde taraftarlarımız yatıyor. tribünlerin boş kalması bu maç için kabul edilemez. tabi boş kalmamasının yanında stada gelen taraftarlar maç başladığı andan itibaren, hatta ve hatta beşiktaşlı oyuncular sahaya ısınmaya çıktığı andan itibaren rakibe baskıyı kurmalı. beşiktaşlı oyuncular kafalarını kaldırıp tribünlere bakmaya korkmalı. küfür ya da sahaya bir şeyler fırlatmaya gerek yok bunu yaratmak için. tek bir ağızdan çıkarcasına 50 bin kişinin ıslıkla arenayı çınlatması ya da seni sevmeyen ölsün derken ölsün sözcüğünün arenayı inletmesi buna yeter.

    biz böyle maçlara çok çıktık. yaşım 30, böylesine kritik maçlardan kaç tane yaşadım saymam imkansız. ancak rakip öyle değil. rakibimiz sadece son 2 senedir oluşan boşluğu dolduran bir takım. evet iyi oldukları çok yön var bu bir gerçek. ancak mekanın sahibinin kim olduğunu onlar da çok iyi biliyor. ortada kritik bir maç varsa ve kazanılması elzemse biz o maçı kazanırız. daha önce defalarca kazandık, yine kazanırız.

    artık sadece 360 dakika kaldı. şampiyonluk ile aramızda sadece 360 dakika var. her bir dakikası çok mühim, her bir dakikası çok kritik. ancak başımızda bu kritik anları yaşayan, yaşatan ve her seferinde zaferle çıkan biri var. fatih hoca yine bizi yanıltmayacaktır. bu kritik maçta takımı taktik ve psikolojik açıdan en iyi şekilde hazırlayacaktır. taraftarları bile psikolojik olarak hazırlıyor varlığı ile.

    amaç belli, 21'inci şampiyonluk. bu şampiyonluğu kazanmak için bu sezon çok acılar çektik. ancak en çok da biz hak ettik. bu maçta da bunu sahada göstereceğiz. sahada biz olacağız. sarı, kırmızı olacak. oynayacağız ve oynayarak kazanacağız. bir dakika bile tereddüt etmeyeceğiz, bir dakika bile korkmayacağız. korkuyu veren biz olacağız. sahaya çıktığımız ilk dakikadan, sahayı terk ettiğimiz son dakikaya kadar üstün olan biz olacağız. kazanacağız, kazanmak için verdiğimiz çabaların sonucunu alacağız.

    büyük olmanın, tepede olmanın ne demek olduğunu cümle aleme göstereceğimiz maç olacak. acaba demeden, korkmadan, yılmadan savaşacağız. teknik taktik, kim oynamış, hangi dizilişle çıkılmış hepsi rakip için hikaye olacak ve ne yaparlarsa yapsınlar bu maçta bizi durduramayacaklar. biz galatasarayız. biz şampiyonluğu damarlarına kadar yaşamış takımız ve bunu bir kez daha göstereceğiz.

    hedef 21

    sen şampiyon olacaksın
App Store'dan indirin Google Play'den alın