• 121
    5 gün kalan maç.

    http://1.bp.blogspot.com/...terimedis2209ax9.png

    tff, 19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçının kaldığı yerden tekrar edilmesi gibi bir karar verip, beşiktaşlıların gazını almak için pepe'nin cezasını 1 maça indirmezse pepe'nin olmayacağı maç.

    bu çok çok önemli. çünkü pepe dediğimiz adam ligin en iyi stoperi ve adamın tecrübesi(avr. şampiyonluğu, şamp. ligi şampiyonluğu, la liga) büyük maç oynamışlığı o kadar çok ki yokluğu beşiktaş ve özellikle bu maç için çok kritik. melo'nun, sneijder'in bir derbide olmaması gibi düşünün.

    ayrıca beşiktaş'ın elindeki pepe dışındaki diğer mevcut stoperlere baktığımızda todic ve vida'nın baskı altında patlayabileceğini görüyoruz. medel de fiziksel özellikleriyle zaten stoperde defolu bir isim.

    gomis'i tosic de, vida da zor savunur, mutlaka açık vereceklerdir ama pepe oynarsa gomis'i iyi tutacağından eminim. bu da bizim verimliliğimizi oldukça düşürür.

    ayrıca pres yaptığımızda hataya meyilli vida-tosic tandemi bizim baskımızı anlamlandırabilir.

    bizde ise serdar aziz'in olmayışı çok önemli olsa da, maicon'un fatih terim'in açıklamalarına verdiği tepkiyle birlikte bu maçta maicon'un yüksek konsantrasyonla oynayacağından eminim. hatta maicon bir kafa golü bulursa tadından yenmez.

    biz asy'de coşkulu oynayıp deplasmanda kötü oynasak da, beşiktaş'ın son maçları da bizden farklı değil.

    ligin ilk yarısındaki maçla kimse bu maçı kıyaslamasın. ayrıca burası monaco, porto, leipzig deplasmanına benzemez. hedefsiz hatta beşiktaş şampiyon olsa da olur modundaki önceki 2 seneki maçlara hiç benzemez. 50 bin aslan o stada r.madrid'i ve juvenstus'u gömdü. beşiktaş da çıkamayacak!

    her ne kadar son dönemde bjk-fener rekabeti hatta çirkefliği biraz fazla ses getirse de beşiktaş'a karşı kesilecek bir hesap var kimse unutmasın.

    şenol güneş'in "hakem işlerini mustafa denizli'ye sorun" vs gibi söylemlerini unutmadık. kibirli başkanlarını, tinerci taraftarlarının söylemlerini unutmadık.

    o götler bir kere yere indirilecek. bundan kimsenin şüphesi olmasın.

    daha önce 9 kez son 4 haftaya lider girip şampiyon olmuşuz, bu istatistiği 10 yapacağız ve bu sebeple de bu maçı kazanacağız!

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın