• 100
    sıkıntılı maç. epey hem de. hemen bugün oynansın ve ne olacağını görelim diye kuduruyorum resmen. bir an önce kaderimizle yüzleşelim modundayım.

    normalde bakıldığında bu sezon hatta geçen sezon da öyle olabilir içerde dışarda her iki maçta da başakşehir'i yenememiş bir beşiktaş'ı net bir şekilde tokatlamamız lazım.

    en ideal durum bunları ezmemiz üstüne şampiyonluğu da almamız. bunun bir alt versiyonu yenemeden şampiyon olmak ve tabi en kötüsü kaybetmek üstüne şampiyonluğu da yitirmek. bunun adı tam bir kabus olur.

    15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı puan açısından sezonun en kritik maçıydı. ama bu maç hem puan hem de psikolojik açıdan son 3 sezonun en ağır maçı.

    kazanmak demek şampiyonluk demek, 2 senedir bir türlü inmeyen o götleri indirmek demek, galatasaraylıların kendilerine olan güvenlerinin tam anlamıyla gelmesi demek.

    evet kazansak bile kalan deplasmanlarda güven vermiyor oynanan oyun. ama olası bir deplasman kazasıyla şampiyonluğu kaybetmekten çok daha fazla yaralar tüm camiayı pazar günü yenilmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın