• 1
    günahların takımı fenerbahçe'nin taraftarının bir dönem twitterda açtığı yüzsüzlüğün bu kadarı denilecek hastag.
    daha önce gerets'e yaptıkları gibi fatih terim'e de tribünlerden cisim atıp, kaşını yarmışlardı. terim yerde taklalar atıp, ambulansla hastaneye gitmek yerine kaşına bant takıp devam etmişti.
    sonrasında utanmadan bu günahların takımının taraftarı sosyal medyadan aşağılık bir kampanya oluşturup bu olayla dalga geçmişti. hatta ve hatta statlarında pankart dahi açtılar. ama ne ceza aldılar?

    https://pbs.twimg.com/...zCAAA0nRl?format=jpg

    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında ise karşılarında federasyonun sahibi bir takım olan küçük şikeciler vardı. kafasına geldi gelmedi emin değilim ama şenol güneş tribünlerden atılan bir cismin üstüne öyle bir oynadı, öyle bir sündürdü, öyle bir tiyatro çevirdi ki; o stattan çıkışı uzun bir süre futbol dünyasında unutulmayacak.

    ama bizim kafamızı yardıklarında, gerets'in kanlı şekilde maça devam etmesine izin verdiklerinde federasyon bizim değildi. o an tepki koymayan yönetimlerde şimdi otursun fikret orman yönetiminin yapacağı cümbüşü görsünler.

    her derbisi vukuatlı olan şikeci fenerbahçe medyasının da tarihin en kötü saha olaylarını utanç diye bizim sahamızdaki sulu derbiyi göstermeleri nasıl haysiyetli olduklarını zaten gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın