• 76
    son birkaç aydır ciddi bir yapılanmaya girmiş gazete. özellikle de internet sitelerinde bu yapılanma alenen gözükmektedir, hürriyet web tv saçmalığı ve hürriyet max ıvır zıvırının yayına başlamasından beri. bir zamanlar ana sayfalarında yalnızca bir veya iki magazin veya çok ta haber değeri taşımayan daha çok geyik şeylere yer verirken, ki normaldir yani ilgilienenler var biliyorum, bugünlerde ana sayfalarının yüzde sekseni saçma sapan şeylerle, bugün veya dünle dahi ilgisi olmayan gereksiz yazılarla doludur.
    halkın afyonu olma yolunda ilerlemektedir, beyin yıkayıp milleti gündemden saptırmayı amaç edinmiş gazetedir. memleketi bok götürmüş bu adamlar hala falanca dizide ne olmuş işte seksi fotoğraflar, izleyince çok şaşıracaksınız tadında aptal saptal videolar koyuyorlar yahu inanılır gibi değil. youtube veya facebook'ta karşılaştığımızda bile yüzümüzü ekşittiğimiz saçmalıklar ciddi olmasını ve gündemden bizi haberdar etmesini beklediğimiz bir gazetenin ana sayfasında yer buluyor, inanılmaz! zaman kaybı bile değil yahu akıl alır gibi değil.
    hele en son yaptıkları fıkra rezaletinden sonra iyice tepem attı. haberiniz vardır muhakkak. önce uyduruktan bir fıkra koydular ki söyleyecek laf bulamıyorum ulan önemli biri canlı yayında anlatır gündem olur eyvallah, iyi bari her gün çeşit çeşit fb-gs fıkrasını haber diye koy o zaman ama yemezler, adi herifler bir verip on alacaklar ya sonra neymiş fıkraya fb den cevap gelmiş, "işte gs'lileri çıldırtan video" ya manyak mısınız be ne salak adamlar çalışıyor burada yahu, kim çıldırmış belli değil, akıllarınca mastürbasyon yapıyorlar, gs karşıtı videoları youtube'dan facebook'tan kopyalayıp tatmin oluyorlar, ne bir fenerbahçeli izleyip öehh diye orgazm oluyor, ne de biz izleyip kahroluyoruz. ama bu adamlar içlerindeki pisliği böyle dışa vuruyor işte. iyi bari ilerde tribünde söylenen"ananınamı laylaralaylaylaaay"diye de video koyun bi kılıf bulursunuz ne de olsa...

    şaka maka boktan bir ülke lma yolunda ilerliyoruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın