resim
Özcan Oal
Görev:Eski Hakem
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 9
    bu özcan oal midir ohal midir ne karın ağrısıdır ne kadar ahlaksız ve terbiyesizmiş. fotospor’daki yazısında halil umut meler’e yapmadığı hakaret kalmamış. neymiş 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında emre ve arda’ya yapılan taktik faulleri görmemiş, onları sindirmiş ve sinirlendirmiş ardından da sarı kart göstermiş.

    şimdi böyle şeytanlara madde madde açıklayalım:

    emre’nin sarı kart gördüğü pozisyon, kendisiyle hiç ilgisi olmayan adebayor-rodrigues mücadelesinin sonunda emre’nin yaptığı ahlaksız ve iğrenç itirazın sonucuydu. adebayor ile rodrigues tamamen omuz omuza koşuyorlar ancak rodrigues’i geçemeyeceğini anlayan sahtekar adebayor kendini yere bırakıyor. evet pozisyon tamamen böyle. omuz omuza kenetlenip koşarken adebayor topu kaybedeceğini anlayınca kendisini yere bırakıyor. halil umut meler de normal olanı yapıyor ve pozisyonu devam ettiriyor. ne var bunda? bu kadar terbiyesizliğin ne gereği var. her hafta bu tarz en az yirmi pozisyon yaşanıyor ve hiçbirinde faul verilmiyor.

    donk’un arda ve emre’ye yaptığı harekete gelince. arda, donk’un önündeki topa arkadan ayağını sokuyor ama yetişemiyor. donk hiçbir kastı olmaksızın tamamen topu önüne almak isterken ardanın ayağı donk’un ayağı altında kalıyor. yani donk’un arda’nın ayağına kasten basması gibi bir durum yok. üstelik arda hemen akabinde donk’un ayağına çelme takıyor ve sendeleyen donk emre’nin bacaklarının arasına ayağını sokuyor. ahlaksız emre ise vurgun yemiş gibi kendisini önce havaya fırlatıyor sonra da yere bırakıyor. donk’un emre’nin ayağına basması falan söz konusu değil. bu iki hareket sonrası donk’a bir sarı kart gösterilmesi gerekirdi ama halil umut meler, bence arda’nın ince faulünü gördüğünden olayı kartsız geçiştirdi.

    peki, adebayor’un serdar aziz’e dirseği, mariano’yu arkadan çekmesine verilmeyen kartlar ne olacak. özcan oal bunları neden görmüyor. göremez çünkü arkadaş’da galatasaray nefreti hakim çok belli. senin gibileri adam yerine koymuyoruz da sayın oal, mide bulandırıyorsun işte.

    halil umut meler, gördüğüm en bilgili ve en yetenekli hakem. oal gibi ufacık köpek balıklarının saldırısına pabuç bırakmaz. umut vadeden bir hakemi kimse haksız yere gömemez. halil umut meler, böyle densizlere aldırmadan daha cesur ve daha dürüst maç yönetmeye devam ederse dünyanın sayılı hakemlerinden birisi olabilir. eğer dürüst giderse yolu açık, allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın