resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 1654
    herkes 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçı'ndaki mâlum pozisyonu öve öve bitiremiyor ancak açıkça söyleyelim:

    11. dakikadaki ilk pozisyonda arda turan'a yaptığı hareket(bileğe basması) net kırmızı karttı, hadi ev sahibi etkisiyle sarıyla da geçiştirilebilirdi diyelim. ancak 5 saniye içinde gitti emre belözoğlu'na da dengesiz -ve bence anlamsız- bir girişte bulundu, ki buna da sarı verilebilirdi. kısacası 5 saniye içinde bir tane kırmızı kartlık veya iki tane sarı kartlık diyebileceğimiz iki pozisyon yaşamayı başardı(ve bunların hepsini maçın henüz başında-anlamsızca-, 11. dakikada yaptı).

    hava toplarında ligin en dominant oyuncusu olabilir; fiziksel oyundan kaçmadan, temaslı, yıpratıcı oynayabilmesi de tam da takımın ihtiyacı olan bir özelliği, ancak -hep söylenildiği gibi- mental bazı sorunları olduğu da apaçık ortada. 11. dakikada, maçın henüz başında art arda iki tane kartlık hareket yapmasının hiçbir mantığı yoktu; tüm maçı koparabilecek bir hataya neden olabilirdi.

    daha önemlisi, art niyetli hakemlerin dikkatini çekebilecek bir pozisyon sergiledi. hele ki deplasman maçlarında -bundan sonra- ikili mücadeleye girerken çok dikkatli olması gerek, tık diye kırmızı çıkabilir kendisine(bu maçta hem maçın henüz başı olması, hem de ev sahibi avantajıyla hakem halil umut meler sarı bile vermedi iki pozisyonun toplamına).

    performansı sürekli yükseliyor, sözleşmesi bu yıl biteceği için yanıltıcı olabilir. yine de duruma göre(durum=malî durum, düşük maaş) 1+1 yıllık kontrat imzalanabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın