Türkiye Süper Lig 13.Hafta Maçı
3 - 0
  • 22
    mustafa denizli maçla ilgili olarak ''yok kalede korcanı oynatırım, yok iki kalecimizde sakat, yok rüştü ve hakanın fedakarlık yapmasını bekliyorum'' tadında kendine faydası olacak acıklamalarda bulunuyor.

    bence bu acıklamaların sebebi kendi takımına ve taktiğine güvenememesidir. dauma hedef gösteriyor. yani '' gel bizim kalemize yüklen, biz yerleşik defans uygulayalım, ani ataklarla çıkıp gol bulmaya çalışırız,zaten başka türlü maçı alma şansımız yok'' diyor açıkça. daum bunu yermi bilemiyorum.

    kendine faydası nasıl olacak peki?

    maç sonrası bir röportajı hayal edelim şimdiden:'' yediğimiz goller kaleci hatasıydı. gördügünüz gibi şanssız goller yedik. oyuncularımı tebrik ediyorum yinede. futbol böyle bir oyun işte. şans faktörünün biraz da sizin yanınızda olması gerekir. bugun şans fenerin yanındaydı.''

    ne oldu şimdi? kendinin bi hatası olmadı. suçu kaleciye attı. korcan oynasa ''tecrübesiz'' diyecek,hakan veya rüştü oynasa ''sakat'' diyecek. yani mustafa denizlinin bir sucu olmaycakk. taktik güzel ama bunlar maçı kazanma taktiği değil. kendini masum gösterme taktiğidir.

    tabiki spor bu . yenmek var yenilmek var. bir suçlu aramıyoruz ama bu kadar korkak demeçler vermek türkiyenin yetiştirdiği böylesine az bulunan teknik direktöre yakışmıyor...

    ne beklerdik?

    '' oyuncularımız sakat ama ben korcana da güveniyorum. beşiktaşın kalesinde kim oynarsa oynasın,o formayı kim giyerse giysin maçın hakkını verecektir'' diyerek oyuncularını motive etmesi daha yakışıklı olurdu..

    ne yapalım. kısmet böyleymiş.. hadi eywallah
App Store'dan indirin Google Play'den alın