resim
İrfan Buz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Şanlıurfaspor
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 29
    bakın arkadaşlar; 8 nisan 2018 fenerbahçe osmanlıspor maçında fener'in attığı şu gole https://resmim.net/f/ko5VSN.jpg çıplak gözle kimse gol diyemez. binaenaleyh gol değil de diyemez. zira çizgi kamerası yok. top malumunuz yuvarlak. topun hiçbir noktası çizgiye temas etmese dahi topun çizgiyi tamamen geçmiş olması için topun izdüşümünün de çizgiyle temas etmemesi gerekir. bunun da tespit edilmesi ya çizgi kameranızın olması ya da yan hakemin tam aut çizgisi üzerinde olması gerekir.

    şu golde biz çizgi kamerasını göremedik. e yan hakem deseniz aut çizgisinin en az 1 metre uzağında. herif resmen emin olmadan verdi golü. olay budur. takdir hakkı denen bir şey var ya hani. ikili mücadelelerde veya başabaş ofsayt pozisyonlarında kullanılır hakemler tarafından. vaya kartlık pozisyonlarda kullanılır. hah işte o anlarda yoruma bir şey diyemezsin. ama ucunda gol kararı vermek var bu pozisyonun. herif resmen takdir hakkını ki tekrar söylüyorum çizgide değil görmesi mümkün değil, gol olarak verdi.

    tersi olsa nah verir. mesele bu.

    ayrıca fener'in söz konusu maçta attığı 2. gol ofsayt.

    kısacası herif bir maçı 2-0 kaybetmiş yediği ilk golü tartışmaya son derece açıkken 2. gol net ofsayt. elbette konuşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın