2017-18 Türkiye Süper Lig Maçı
5 - 1
  • 19
    bir hafta önce sorsalardı ''izlemeye gerek yok'' derdim ama şu anda farklı düşünüyorum. fikret orman'ın demba ba açıklaması ve sonrasında göztepe başkanı mehmet sepil'in cevap vermesi işleri değiştirdi. tamer tuna, bu maçta ortaya bir şey koyamazsa hem genel kamuoyuna hem taraftarına hem de başkanına karşı çok kötü duruma düşer. göztepe puan alır demiyorum ama top oynatmayacağını da sanmıyorum. fiko eğer hiç bu açıklamayı yapmasaydı, beşiktaş'ın sessiz sedasız 3 puanı götürme olasılığı çok daha fazlaydı. göztepe hiç top oynamazsa tamer tuna çok ciddi zan altında kalacağını bildiği için bir ihtimal doğdu.

    tabi demba ba açısından durum farklı. o herifin sevgi gösterileri altında istanbul'a tekrar dönme isteğini de hesaba katarsak müstakbel takımına karşı pek maça asılacağını zannetmiyorum. yine de demba ba nın düşük performansı göztepe'yi komple bitirecek bir şey değil.

    içerdeki alanya ve gençler maçlarını bile ite - kaka 1-0 tamamlayabilen beşiktaş, göztepe gibi avrupa iddiası süren bir takıma karşı daha çok sorun yaşayabilir. poko - castro - halil üçlüsü atletizm olarak beşiktaş'ı baya zorlayacaktır. göztepe'nin savunması çok zayıf ama kalecisi beto, gününde olduğunda geçit vermeyen bir adam. beşiktaş'ın da talisca dışında güvenilir bir skor oyuncusu yok.

    yine de beşiktaş favori yani çok beklentiye girmemek gerekiyor. biz kendi işimize bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın