resim
Serkan Çalık
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:38
Boy:1.67
Uyruk:Türkiye
  • 86
    galatasaray adına 2007-08 sezonunda üç farklı kulvar olan süper lig, türkiye kupası ve uefa'da üç farklı sarı-kırmızı formayla toplam 5 gole imza atmış futbolcu...

    golleri sırasıyla hatırlatmak gerekirse;

    1) galatasaray-gençlerbirliği lig maçı: 3-2 kazanmıştık. serkan çalık attığı golde fırsatçılığını konuşturmuştu. diğer goller mehmet topal ve cassio lincoln'den gelmişti. formamız beyazdı.

    2) trabzonspor-galatasaray lig maçı: 1-0 kazandık. bu başlıkta sık sık hatırlatılmış gol.. serkan çalık tek forvet olarak çıktığı zorlu deplasmanda, gol atmayı sonuna kadar hak etmişti. forma yine beyazdı.

    3) panionios-galatasaray uefa maçı: 3-0 kazandık. serkan çalık perdeyi açan golü attı ama net ofsaytt. üstüne kendisi lehine uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltı çalındı ve song affetmedi. kral da güzel bir kafa vurdu... forma yine beyazdı.

    4) galatasaray-sarıyer kupa maçı: yine 3-0 kazandık ve yine perdeyi serkan çalık açtı. diğer goller ümit karan ve barış özbek'ten geldi. serkan, golünü sanki kornerden gelen topu ön direkte kafayla tamamlayarak atmıştı.. kapalıdaydım tarihe not düşülmesi adına.. ayrıca o soğuk havada siyah formayla mabet'teydik.

    5) ankaragücü-galatasaray lig maçı: 4-0 kazandık. serkan çalık bu kez skoru belirleyen golü güzel bir verkaça girerek attı. diğer golleri kral, arda turan ve ümit karan atmıştı. forma parçalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın