Sultanlar Ligi Yarı Final Rövanş Maçı
17:30 Vakıfbank Spor Sarayı
3 - 2
  • 17
    5. seti 15-8, maçı da 3-2 kaybediyoruz. ligde buraya kadar bu sezon için. zhu ting mükemmel bir maç çıkardı ve vakıfbank'ı finale taşıdı. yazık oldu ama yine de tebrikler kızlar.

    kosheleva ve seda aslanyürek sakat olduklarından dolayı oynayamadılar. bu yüzden maçı 3-0 kaybetmemizi bekliyordu herkes ama çok iyi mücadele ettik. 4. sette 3 maç sayısından birini değerlendirseydik son maça taşımış olacaktık seriyi.

    öncelikle sinead jack, rabadzhieva, aslı kalaç çok iyi mücadele ettiler. gizem karadayı muazzam bir libero performansı gösterdi. gamze alikaya oyunu iyi yönlendirdi ve çok iyi servis kullandı.

    cansu çetin ve ilkin aydın'a ise ayrı parantez açmak istiyorum. seda ve kosheleva'nın yokluğunda çok iyi oynadılar. bu genç yaşlarına rağmen çok iyi mücadele ettiler. onlara ayrı teşekkür ediyorum.

    son olarak neslihan demir... takımımızın en etkili oyuncusu oldu. hücumda çok iyiydi. top karşılamada sıkıntı yaşamadı. sorumluluk aldı ve görevini yaptı.

    hepinize helal olsun, çok iyi mücadele ettiniz. şimdi önümüzde şampiyonlar ligi maçı var. ona konsantre olup, sezonu iyi noktalamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın