• 22
    galatasaray adının geçtiği her yerde olduğu gibi dillendirilen "dezavanataj"dır. kimse demiyor ki "direkt 2 rakibinle içerde oynuyorsun, bu iki maçı içerde kazan şampiyon olursun zaten".

    sizin anlayacağınız diğerleri hakkında konuşulduğunda bahsedilen "avantajlar" biz de "dezavantaj"dır. onlar hakkındaki her "olumlu" şey bizim için "olumsuzdur". onlar yaptığında "etik" olan şeyler bize gelince "etik dışı"dır. net borcu bizden fazla olan takımlar süper yönetiliyor ama biz "batıyoruz".

    çünkü biz kendimizi eleştirmeye gelince cengaveriz. çünkü galatasaray geçmişiyle ekranlara çıkanların ilk misyonu galatasaray'da olumsuz haberlere imza atmaktır. bugüne kadar bir tanesinin "galatasaray batıyor diyorsunuz da galatasaray'ın net borcu 1.060 milyar tl iken beşiktaş'ın 1.780 milyar tl nasıl galatasaray batıyor?" diye sorduğunu duydunuz mu? ama galatasaray uefa'dan ne ceza alacak kısmını dillendirmek daha cazip. çünkü bizim kitlemiz olumsuzlukları görmeye daha meyilli. olumlu haber yapan yönetim* şakşakçısı, olumlu fikir öne süren polyanna oluveriyor.

    * hangi yönetimin olduğu önemli değil diye belirteyim de sonra "dursuncu"(!?!) yaftasıyla linçe uğramayalım :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın