• 52
    hiç öyle derbi havasına falan sokulmaması gereken maç.

    bir anadolu takımı gelecek, 3 puanı alıp geçmeliyiz dememiz gereken maç. biz ortamı gerersek onlara yarar. zaten bize karşı özel motive oluyorlarken, kendilerini nimetten saymalarına yol açmanın bize hiç bir faydası yok.

    elbette yapılanları unutmayacağız fakat top rakipteyken ortaya koyacağımız tepki, baskı ve uğultuyla onları ezmeliyiz. yoksa ki trol ve küfürbaz taraftarlarının geçen yılki maçta bizim tribünü bozduğu gibi bu yıl da fırsat vermek, ortamı germek onların ekmeğine yağ sürmek olur.

    trabzonspor kimdir kardeşim? onlar en fazla malum kulübe rakip olabilirler. hiç bir taraflarını kaldırmayın. basit bakın olaya. ingilizler keep it simple der. işleri zorlaştırmanın manası yok. amaç üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi? bu maçtaki sloganımız trabzonspor'u fazla iplememek olmalı. rakibi küçümsemek anlamında değil, ortamı kaosa çevirmemek anlamında. maçı kazanma şifremiz ignore. ha maçı kazanmak önemli değil, asalım, keselim, aşağılayalım diyen var mıdır? bence büyük galatasaray taraftarı böyle küçük düşünmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın