• 291
    şimdi yeneriz yenmeyiz ona hiç girmeyeceğim. zira senelerdir kazanamıyoruz, olur da yenersek büyük iş yapmış oluruz. hem şampiyonluk yolunda, hem kadıköy galibiyeti açısından çok çok efsane olur. işin orası ayrı mevzu.

    maça gelirsek muhtemelen maçın adamı fernando ve rodrigues olacaktır. gomise iyi bir markaj yaparlar. umarım pozisyon bulabilir o defansların arasında.

    rodrigues de oldukça markaj görecektir. ama zaman zaman ani ataklar yapıp o bölgeyi epey yıpratacaktır bence. hatta ve hatta rodriguesten gol de bekliyorum ne yalan söyleyeyim.

    öteki tarafta feghouli eğer aklını kullanırsa oldukça iyi verim sağlar çünkü rodrigues ve gomise fazla önem verdiklerinden feghouli belhanda gibi isimler biraz daha boş kalacaktır. işte burada onların ekstralarına ihtiyacımız var. ne kadar ekstra verim sağlarlarsa o kadar iyi. ki bunu yapamayacak oyuncular da değiller.

    defans konusunda serdar biraz korkutuyor beni. umarım çok sert fauller yapmaz. yoksa hakem rahat kart çıkartır, malum kadıköyde bize kart vermezse kolay kolay çıkamaz oradan.

    valla ne yalan söyliyim çok umudum olmasa da şöyle 2-0 gibi bir skorla kazansak çok güzel olur be. inşallah olur diyelim. gomis ve rodrigues atsa golleri, çılgınlar gibi sevinsek.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın