• 282
    çoğu kişinin hayal ettiği kadıköyde hucüm ederek galibiyet fikrinin ters tepme olasılığı çok yüksek.
    öncelikle rakibe önde basmak için fiziken rakipten daha dirençli ve kuvvetli olmanız gerekiyor. fenerbahçe'nin şuan ki mevcut savunması ve orta sahası bize kıyasla daha sert ve daha dirençli, bu birincisi. onu geçtim 50 binin önünde o baskıda hücum futbolu oynamak için en az 3-4 gömlek üstün takım olmak gerekiyor yoksa yemez arkadaşlar çok çok zor. üstelik sadece kalitede yetmez. pozitif futbolu bozmak adına, klasik fenerbahçe derbilerde yaptığı kışkırtmaları yapacaktır. bunun için çok da profesyonel bir kadro lazım eldeki mevcut kadroda belhanda,feghouli,serdar ve muslera kışkırtmalara cevap veren türden oyuncular.

    benim şahsi fikrim bu maçta yıllardır fenerbahçe'nin deplasman derbilerinde oynadığı şekilde oynanmasıdır... yada kısmen 12.05.2012 fenerbahçe galatasaray maçı gibide denilebilir...

    - orta sahada çift ön libero donk-fernando(olmadı tolga) şeklinde oynayıp rakibin orta sahasını kitlenmelidir. zaten top yapamayan orta sahaları iyice verimsizleşecek ve tamamen kör dövüşüne dönecektir.
    - rakibe top verilmeli ve rakip orta sahayı 5-10 metre geçince oyun sıkıştırılmalıdır. burası önemli, dediğim gibi tamamen yaslanılmamalı 2. ila 3. bölge arasında oyun kitlenmelidir. rakibe yarı sahamızda kesinlikle alan verilmemelidir.
    - her türlü tahrik ve oyunu germe anlamında her şey yapılmalıdır. oyun bol bol soğutulmalı, rakibi 10 kişi bırakmak adına keskin sirkelerin üstüne gidilmelidir ve tabii ki futbolcularımız çok çok sakin olmalıdır.
    - rakibin en zayıf anını yakalayıp, ilerideki hızlı oyuncularımızla sonuca gidilmelidir.
    - duran toplardaki bizim ve rakibin haline bakıldığında duran top savunmasında cümbür cemaat gelinmelidir.

    dediklerimi yaparsak zor değil... fenerbahçe tamamen taraftarının gazı ve derbi havasıyla içi boş bir şekilde saldıracak. ligde şampiyon olamayacaklarını kendileride biliyorlar. erken bulacağımız gol yada gollerle tribünleri fenerbahçe'li futbolcular ve yöneticiler için cehenneme çevirebiliriz... şans yanımızda olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın