• 214
    hocanın teknik taktikten çok psikolojik savaşa yönelik hazırlaması gerekiyor oyuncuları. psikolojik olarak alt edilmemek taktikten daha önemli şuan için zira rakip hem formda değil hem de kadro kalitesi son yılların ortalamasının çok altında. buna rağmen aramızda sadece altı puan fark olması da bizim ayıbımız.

    bu bağlamda beni en çok tedirgin eden oyuncular ise belhanda, feghouli ve muslera. belhanda ve feghouli hepimizin malumu fakat muslera nedense eskisi kadar soğukkanlı kalamıyor pozisyon devamlarında. bu yüzden gereksiz itiraz işlerine ve ikili diyaloğa girmemesi adına kendisi de uyarılmalı.
    zaten maç başlayıp yirmi dakikalık süreyi kazasız atlattıktan sonra bizimkiler sıradan bir maç olduğunu rakibin de vasatoğlu vasat olduğunu anlayacaklardır.

    ayrıca taraftara da değinmek gerekirse, fener taraftarı bu sene o kadar kopuk ki göstermelik kalabalıkları atacağımız bir golle hatta gollük pozisyonlarla bile dağılacaktır.

    tabi bize yemeyelim, atalım, koşalım yardıralım demesi kolay sonuçta yaşanacak senaryolar bir kartla bir kararla öyle yerlere gelebiliyor ki buna defalarca şahit olduk. o yüzden temkinli olmakta fayda var. ama yine de kazanacağımızı, makus talihimizi kıracağımızı ve şampiyonluk için büyük bir eşiği geçeceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın