• 170
    hakkında futbol konuşmayacağımı söylediğim ama hakkında bahsedilecek başka meselelerin kesinlikle olduğu maçtır. hurafelere ben de inanmak istemesem de stadın yakınındaki türbenin varlığı her mağlubiyetten sonra içimi ürpertmektedir. ha bir de taraftarımızın içeriye alınmadığı, tezeklerle maç izlediği günlerde çocukluk ve ergenlik geçirdim. aziz de bu kadar medyayla içli dışlı değildi zaten ister istemez karanlık ve pis gözüktü gözüme bu kuşlar.
    işte bu durumların hepsi kafamda birleşince pazar akşamı normal bir maç izlerken bile içimde bok gibi bir his oluşur. (anlattığım enstantanelerin çoğu pazar derbilerinden) allah'a şükür ki orada kupa aldık da bir nebze içim soğudu. ( maç cumartesiydi :) )
    ha büyü diye bir şey varsa ve aziz bunu yaptırdıysa zaten içimiz rahat olsun. allah'ın selamı adanalı fatih'in yanında olacaktır. büyü ile değil alın teri ile bir şeylerin gerçek olduğu ortaya çıkacaktır. son olarak da maç cumartesi gecesi olduğu için bir nebze moralli izleyeceğim fakat; yine de unutmamalıyız ki o gece orada futbol dışında her şey olacak. umarım aslanlarımız sahada sakin olur.
    ergenliğe giren her müslüman taraftarımız boy abdestini alsın. her hristiyan taraftar durmadan istavroz çıkartsın, her musevi kendi inancına göre bir ibadet yapsın ve her ateist de bilimsel olarak o maçtan nasıl alnımız ak çıkabileceğimizi düşünsün. neo-paganist inançları olanlar da yağmur dansı yapabilir. farkındayım çok boş konuşuyorum ama cidden bu maçı iki haftadır beklemek ve her gece uyumadan beynimde oynamak sinirlerimi bir hayli yıprattı. uzun ve gereksiz entry için özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın