• 234
    yaşanan olaylardan beyaz takım ve yelekli takımın dışında kaldığını gördüğümüz turnuvadır. evet efendim, biz eski toprağız, sadece sahada konuşuruz.* pazar günü uzun soluklu turnuvamızın son maçlarını oynayacağız. 3.'lük 4.'lük maçı da geri planda kalmış gibi. takımım olarak (bkz: beyaz takım) iyi bir gözdağı vermeyi düşünüyoruz. bizim başarı ölçütümüz istikrarlı olmaktır. takımlar her maçta büyük değişiklikler geçiriyor. sakatlıklar, iş güç derken tam anlamıyla bir takım oluşturamadık. bu anlamda da istikrarı sağlarsak iyi olacak. işte bu noktada ligimizi başlattıktan sonra transfer yasağı getirilmesini teklif ediyorum. ya da sınırlama getirilmeli.

    önceki maçlarda oynadığımız topun şişikliğinden de gem vurmak istiyorum. pazar günü toptan sorumlu devlet bakanına bir ricam topun optimum bir şişiklik seviyesinde olmasıdır. reca ediyorum. onun dışında umarım ciddi bir sakatlık daha yaşamayız.

    bir de sözlük yazarlarımızın isteği üzerine kamerası olanın getirmesini dilediğimiz turnuvadır. onlar da iki güzel gol görsündür. uefa tarafından verilen 5 yıldızı da hak eden vezirspor tesislerini de görmüş olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın