• 118
    --- alıntı ---
    galatasaray spor kulübü'nün ntv'nin kulüp akreditasyonlarını durdurma kararı üzerine kamuoyuna açıklama...
    galatasaray spor kulübü tarafından dün yapılan yazılı açıklamada, ntv spor logosuyla yapılan yayındaki bir programla ilgili olarak ntv haber kanalından kurumsal düzeyde özür beklendiği ifade edilmiştir. aynı açıklamada ayrıca, ntv haber kanalı temsilcilerinin galatatasaray spor kulübü’nün faaliyetleri ile ilgili akreditasyonlarının durdurulduğu belirtilmektedir.

    söz konusu programın ntv haber kanalıyla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. ntv haber kanalında böyle bir program yayınlanmamıştır. hal böyleyken özür talebinde bulunulması ve akreditasyon iptali konusundaki kararın hangi gerekçeyle alındığı tarafımızca anlaşılamamıştır.

    galatasaray spor kulübü’nün değerli yöneticilerinin bu kararı yeniden gözden geçireceğine inanıyoruz. galatasaray spor kulübü gibi büyük ve köklü bir camia ile “ntv” gibi yayın ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir haber kanalının ilişkilerinin sağlıklı bir zeminde hep devam edeceği konusunda hiçbir şüphe olmaması gerekir.

    saygılarımızla,
    ntv radyo ve televizyon yayıncılığı aş
    --- alıntı ---

    böyle bir açıklama yayınlamışlar. teknik olarak haklılar. çünkü ntv kanalı ntv radyo ve televizyon yayıncılığı aş'ye bağlı bir kanal iken ntvspor kanalı a yapım radyo ve televizyon yayıncılığı a.ş. isimli başka bir şirkete bağlıdır. tabi ki bu işin göstermelik tarafı. ntvspor'un ntv'nin bir parçası olduğunu, sahiplerinin doğuş olduğunu herkes biliyor. neden göstermelik peki?

    ntv radyo ve televizyon yayıncılığı aş
    adres: ahi evran cad. no: 4 34398 maslak sarıyer / istanbul
    telefon: 0212 – 335 00 00
    kaynak: https://www.ntv.com.tr/kurumsal/kunye

    a yapım radyo ve televizyon yayıncılığı a.ş.
    adres: ahi evran caddesi no.4 maslak sariyer / istanbul
    telefon: 0212 – 335 00 00
    kaynak: http://www.ntvspor.net/iletisim
    kaynak: https://e-sirket.mkk.com.tr/...irketbilgileri/10855

    ayrıca göstermelik olan bu a yapım bilmem ne şirketi bir yönetim kurulu başkanı bir başkan vekili ve bir üyeden oluşmaktadır. işin saçmalığı zaten burada.

    sonra "olanların ntv haber ile ne alagası var yav", "onlar bağımsız abicim" falan fasarya. ulan keşke galatasaray tüm doğuş grubu personeli ve temsilcilerinin akreditasyonunu durduruyoruz deseydi. müstehak bunlara. sorsan bağlantıları yok. ama ortamlara "ntvspor doğduğu yere geri dönüyor". babacım hadi gidin de lokeren - gent maç sonu basın toplantısına katılın artık. hadi babacım yallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın