• 6
    çok ilginç bir şekilde hacklenen bir o kadar da hızlı bir şekilde yerine geri gelen blogdur. blog idman yurdu'nun futbolblogları üzerindeki etkisine ve kapitalist yaptırımlarına bir tepki olarak yapıldığı duyurulmuştur. ayrıca yurt dışındaki siyasetin konuşulmsının serbest yurt içindekinin konuşulmasının ise blog idman yurdu'nca yasaklanmasına tepki cümleleri vardı. hatta blog sahibinin arama geçmişi olduğu iddia edilen bir kaç kare resim de yayınlandı. o durumda işin içinde başka işlerin olup olmadığı da merak konusu haline geldi. gelişmeleri merakla bekliyoruz.

    belki blog idman yurdu yanlış metodlar uygulayarak bazı blogları ayrıştırıyor, tecrid ediyor fakat hackleyenler de işe hem bu işle direk bağlantısı olmayan bir blogu hackleyerek hem de işi kişiselleştirerek blog idman yurdu'ndan daha yanlış hareket ettiler. blog idman yurdunun sayfasını hacklesene o zaman, değil mi yani?

    not1: blog idman yurdu'ndan silinen fenerbahce tandanslı blogu merak etmekteyim, ve tabi sebebini de.

    not2: hacklenen sayfayı ne olur ne olmaz diye kaydettim. hatıra olur*

    edit: talep üzerine kaydettiğim sayfayı bulduğum ilk paylaşım sitesine yükledim. belki çok hoş bir şey değil ama çok merak edilen bir şey olduğundan koyuyorum.

    http://www.missupload.com/...4bqqyz/hack.rar.html

    edit2: link artık çalışmıyor, kırık yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın