• 3
    maçın ikinci yarısına yetişebildim. ne hücum edebildik ne de savunma yapabildik. rakibin az sayı attığına bakmayın, adamlar grubun en zayıf takımı. çok saçma hücum ribaundları verdik, fazla blok yedik, ne yaptığımızı bilmeden oynadık.

    skoru görünce euroleague oyuncuları gelmedi sanabilirsiniz ama bobby dixon, melih mahmutoğlu, doğuş balbay kadrodaydı. bobby etkisizdi, melih sahada yoktu. takımın yaptığı tek hücum ver bobby'e sallasın ve kaçırsın.

    adamlar bir ara farkı çift hanelere çıkardı ama son 3 dakika fazla heyecan yaptılar. doğuş biraz hareketlilik getirdi ve toplar kaptı. fazla şut denedik ve bazıları girince farkı kapattık. 58-46'lık skor vardı ve 59-58'e geldi skor. son hücum onlardaydı ve faul yapmamız gerekiyordu ama doğuş yine topu çaldı. bobby turnikeye çıktı, rakip faul yaptı ama hakem faulü çalamadı. faul yoksa top bizden çıkmıştı ama hakemler pozisyonu izleyince net faulü atladıklarını görünce topu bize verdi. 2.5 saniye süre kalmıştı ve sertaç kaçırdı maçı 59-58 kaybettik ve ilk mağlubiyetimizi aldık.

    sertaç şanlı , kenan sipahi, bobby dixon 10'ar sayı ile oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın