• 66
    gazete bayiine alışkanlıkla "bir four four two, bir hurriyet"... aa bir saniye, milliyet... yok yok radikal ("of ne okuyacağız yolda, sadece dergi mi okusam, ama domuz gribi filan vardı, internete giremeyeceğim bugün vs..." diye içten geçirilen düşünceler)... neyse abi bir sabah ver sen. (sabahın da kesin vardı bir vukuatı ama neyse hatırlayamadım)

    insana gönül rahatlığıyla gazete okutamayan bir zihniyetin ürünü hürriyet gazetesi.

    soruyorum büfeye "azalma var mı satışlarında?" diye, "yoo" diyor. üzüldüm, sinirlendim. sorunca "niye ki?" diye açıkladım ve "aman abla ben de galatasaraylıyım, ne alakası var, spor sayfalarını okumayıver" cevabı ile de irkildim. sonra da iyi ki tüm taraftarlarımız böyle değil diye düşünüyorum yol boyunca.

    sürekli protesto edelim diyen yok ama bunlar durumu fark edene kadar almamalı, aldırmamalıyız bu gazeteyi, belki kafalarına saksı düşer de zihniyetleri değişir. ya da değişmese de ceplerine bizim paramız girmez, o adamların, galatasaray'a küfür eden, dil uzatan adamların maaşını bizim paramızla vermezler.

    fenerbahçeli bir arkadaşınıza fenerium'dan hediye almak bile bu gazeteye para vermekten daha mantıklı benim gözümde, en azından o mağaza bir kulübün resmi mağazası, renkleri belli. en azından yaptığınız jest, size de zaman zaman gs store'dan yapılan alışverişler olarak döner. ama bu kağıt parçalarına para vermek hiçbir işimize yaramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın