• 5
    al hilal isimli suudi arabistan kulübü iran kulübü estaghlal'a karşı olan asya şampiyonlar ligi maçında iran'da yaşanan ve 66 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazası yüzünden yapılan saygı duruşuna katılmamışlar.

    http://www.persianfootball.com/...n-air-crash-victims/

    bu arada suudi takımları; irana gitmeyi reddettiklerinden dolayı tüm sa takımları iran'a karşı olan maçlarını tarafsız sahalarda oynuyorlar.

    ---

    yine bir asya şampiyonlar ligi maçında birleşik arap emirlikleri takımı al jazira ve katar takımı al gharafa'nın karşılaştığı müsabakada; kaptanlık pazubantları yabancı oyunculara verilmiş, normalde takım kaptanları onlar olmamalarına rağmen.
    sebebi ise birbirleriyle el sıkışmamak ve aynı karede bulunmamak. aynı zamanda al jazira takımı maçı twitter ya da websitelerinden duyurmamış ve maç sırasında kulüp logolarını kullanmamışlar.

    https://twitter.com/...s/965970606796824577

    ---

    aşl ile alakasız fakat suudi arabistan milli takımı da bir kaç ay önce 2018 dünya kupası eleme maçında avustralya'yla karşılaştıklarında; londra terör saldırılarında hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşuna katılmamıştı.

    https://www.youtube.com/watch?v=k8dj_JMKLGU
App Store'dan indirin Google Play'den alın