• 1
    sevgili bafe,

    aklımızı oynattık, kalbimiz yerinden çıktı resmen. 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçında yere yığıldığında yaşadığım korkuyu sana tarif etmem gerekirse, benim bir biraderim var, içimizden biri, galatasaraylı. dünya bir yana, o bir yana, uğruna her şeyi karşıma alırım. işte ona bir şey olmuş gibi* gözlerimden yaşlar süzüle süzüle kalkmanı bekledim yerden. başına üşüşen sporcuların arasından sanki oradaymışımcasına kafamı sağa sola oynatarak, parmaklarımın ucuna kalkarak seni görmeye çalıştım.

    başarabiliriz bafe, bizler inanmaktan hiç vazgeçmeyiz. ama belki de başaramayız. eğer buraları okuyorsan şunu bil ki hiç kimsenin, hele hele iyi bir galatasaraylının sıhhatinden önemli olamaz hiçbir galatasaraylı için başarı. sen armanı öp, formanı giy. gollerini yine atar, yaparsın yine o aslan yürüyüşünü kara aslanımız. her şeyin başı sağlık derler bizim memlekette. bu toprakların insanlarının söylediği belki de en doğru sözlerdendir.

    dilerim hiçbir sorunun yoktur. inşallah anlık, geçici bir şeydir. seni seviyoruz. bu konuda çoğul konuşmamı garipsersin belki ama sana şöyle veda edersem beni, bizleri anlamakta hiç zorluk çekmezsin.

    "galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır."

    guérissez bientôt le lion noir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın