• 299
    (bkz: #2273113);

    lider başakşehir, geçen hafta son dakikada bıraktığı 2 puandan sonra yine büyük bir yara aldı, kendi evinde fenerbahçe'ye 0-2 kaybetti ve 43 puanda kalarak 2. sıraya geriledi 5 hafta sonra. total puan kayıpları 20 puana çıktı. kaldı 10 puan kaybı hakları. bunu nasıl kullanırlar ederler bilemem de, işleri kolay olmayacak.
    2. galatasaray, içerdeki ivmesini devam ettirerek antalyaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle geçti, puanını 44'e yükselterek liderliği 5 hafta sonra devraldı. bizim de total kaybımız 19 puanda devam ediyor hala. kasımpaşa maçını da 3 puan alarak atlatırsak önümüz açık. 11 puan gibi bir miktar kayıp hakkımız var. trabzon, başakşehir ve bjk ile içerde oynayacak olmamız çok büyük avantaj.
    3. fenerbahçe, gençlerbirliği maçındaki kaybın yarasını bir nebze sardı ve 41 puana yükselerek yerini korudu. ama durumları hala çok kritik, sadece 8 puan kaybı hakları var. yine seri yapamayıp puan kaybederlerse geçmiş olsun diyebiliriz kendileri adına, aldıkları başakşehir galibiyeti de bize ve bjk'ye yaramaktan başka bir işe yaramamış olur.
    4. beşiktaş, içerde karabükspor'a karşı zorlanmadan kazandı ve puanını 40'a çıkardı. yarıştaki takımlar arasında işi en zor olan bjk, 7 puan kaybı hakları var ve çok zor bir fikstür onları bekliyor olacak. bjk bence bayern fikstüründe yarıştan çekilmiş olur.

    puan durumu;

    1. galatasaray-44
    2. başakşehir-43
    3. fenerbahçe-41
    4. beşiktaş-40

    iç sahada puan kaybetmezsek veya maksimum 1 beraberlik alırsak, iç sahadaki toplam puanımız 47 puan ediyor. dışarda da şu ana kadar 13 puan toplamışız.

    kasımpaşa
    karabükspor
    fenerbahçe
    gençlerbirliği
    alanyaspor
    akhisarspor
    göztepe

    dışarda alacağımız 4 galibiyet 1-2 beraberlik bizi rahatlıkla şampiyon yapacaktır. #hedef21
App Store'dan indirin Google Play'den alın