• 298
    yenecektik edecektik diye yakınmak yerine, yeneceğiz edeceğiz diyerek kalan haftalara umutla bakmamız gereken, sonunda 21. şampiyonluğun ışığını görmeye başladığımız futbol sezonu.

    fırtına gibi başladık, sonra üst üste darbelerle yalpaladık ama şu an önümüz açık. ilk yarıdaki kadroya göre güçsüzleşmiş bir kadro olmasına rağmen, orta saha rotasyonumuz pamuk gibi olmasına rağmen önümüz açık. 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı çok ama çok önemli. lige fırtına gibi girdiğimiz, 7/8 yaptığımız dönemde tek puan kaybettiğimiz rakip antalyaspor'du. milli takım arası dönüşü olması, nemli antalya sıcağında oynanması, bozuk zemin gibi onlarca mazereti olan bir maçtı ve kimse bu maça takılıp kalmadı, kalmamalı.

    geçtiğimiz haftalarda kaybedilen hiçbir puanı şu an geri kazanamayız ama üstte bahsi geçen maçla başlayacak olan 5 haftalık fikstürde ligi elimize aldığımız taktirde şampiyonluk kapısını sonuna kadar aralarız. hedef önce 5 haftada 15 puan olmalı. sinerjimizi ona göre oluşturmalıyız.

    sonrası zaten hedefe kilitlenmiş, tek vücut olmuş bir galatasaray. böyle bir galatasaray karşısında hiç kimsenin duramayacağını bizden iyi rakiplerimiz biliyor. dar bir rotasyonumuz var, fernando gibi en kilit adamlarımızdan birisi sakat. nispeten kolay fikstürden yara almadan çıkmamız çok ama çok önemli.

    başta fatih terim ve teknik heyetine çok güveniyorum. gün geçtikçe hem saha içinde hem saha dışında o özel tarzını oturtuyor imparator. futbolcuların alacağı varken ne kadar önemli olursa olsun transfer yaptırmamasıyla 1 oyuncu kazanmak yerine tüm kadroyu kazandı. güçlü ve ne oynadığını bilen bir galatasaray görüntüsü vermeye başlıyoruz yavaştan. gomis'in açıklaması gibi bir baba gibi sahip çıkıyor, yönetiyor aileyi.

    oyuncu grubumuz biz desteklediğimiz ölçüde kaliteli. younes belhanda'yı kazanıyoruz. latovlevici dahil hiçbir futbolcumuzu küstürmememiz önemli. sakatlıkta, cezada ıslıkladığımız lato çıkacak ve oynayacak. bilinçli olalım, takımı destekleyelim, armayı destekleyelim. eminim ki şu an forma şansı bulan hiçbir futbolcu bile isteye kötü oynamıyor. hepsi sınırlarını zorluyor. bunu göz önünde bulundurarak tepkimizin ölçüsünü belirleyelim.

    bu takım allah'ın izniyle burdan yürür gider. umutsuzluğa, gereksiz karamsarlığa, saçma protestolarla oyuncu kaybetmeye gerek yok. liderliği yeniden alıp, tekrar bırakmadığımız bir sezon olsun. sezon sonunda 21. şampiyonluğumuzu kazanıp yıkılmayacağımızı 7 düvele tekrardan ilan edelim. inan edin şampiyonluk yürüyüşümüz başladı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın