• 20
    3 gün kalan maç.

    http://www.sporx.com/...age17-1514147960.jpg

    8 şubat 2018 galatasaray konyaspor maçının tadı damağımda kaldı. skor olarak son 5 dk.da maçı koparsak da oynanan oyun ve baskılı futbol bizi heveslendirdi. dilerim 3 gün sonra da antalya'ya karşı aynı şekilde oynar maçı bu sefer daha erken kopararak kazanırız. tabii bu sefer karşımızda lig maçı için rotasyon yapan ve kafaca turdan ümidini kesmiş bir takım değil, şiddetle puana ihtiyacı olan bir takım olacak.

    belhanda'nın ilk onbire girmesi neredeyse kesin gibi. fatih terim'in onu zaman zaman geride 8 numarada da kullanacağını dün maçtan sonra söylemesine şaşırmadım. özellikle iç sahada risk alacağımız bölümde orta ikiliye gelecektir.

    bu maçta fatih terim'in tolga ciğerci'yle başlamasını bekliyordum, zaten dün akşam da oynatmadı ama donk'la tek ön libero, önlerinde belhanda ve selçuk ile fernando'nun ilk haftalarda yaptığının benzerinin yapılmasıyla hocanın da kafası karışmış olabilir. selçuk fizik olarak çok geride olsa da topu kaybetmemesi ve uzun paslarıyla etkili olabilen bir isim.

    serdar aziz'in sakatlığının kramp sebebiyle olmasıyla da rahatladık tabi. ben bu maçta,

    --------------carrasso----------------
    mariano-maicon-serdar-nagatomo
    ----------------tolga*-----------------
    feghouli-belhanda-selçuk-rodrigues
    ----------------gomis-----------------

    ilk onbirini ve maçın başlama düdüğüyle birlikte rakip yarı sahaya yerleşen bir takım bekliyorum.

    garry-mariano uyumu sebebiyle uzun süredir bozulmayan sağ kanadın artık hem feghouli ile yine çok iyi olması hem de nagatomo'nun hızı ve bindirmeleri ile de rodrigues'in de etkili olacağı öngörüsüyle böyle bir ilk onbir bekliyorum.

    11 şubat 2018 istanbul başakşehir fenerbahçe maçından çıkacak sonuca göre liderliği devralabileceğimiz ya da fener'le farkı arttıracağımız maç olacak.

    hedef 21 yolunda yeniden başlayacağımız maç.

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın