• 191
    idrisk nickli galatasaray sözlük yazarının moderatör olmasından sonra piç olmuş sözlük. yoksa ilk açıldığı zaman birşeyler yapabilecek potansiyeli vardı. ama bu arkadaş neredeyse tek başına ağzına sıçtı sözlüğün.

    tabi sadece idrisk mi? mahsun supertitiz, akyizg, paul sahilleri, figo519... bunların da büyük katkıları oldu. o zamanlar muspet ivme diye bir vatandaşın elindeydi sözlük. baktı ters geliyor, çat diye satıverdi sözlüğü. lise son muydu neydi? çok tatlı bi kazık attı gitti koca koca adamlara.

    figo519'un gönlümdeki yeri ayrıdır. nam-ı diğer der kaiser. adam sözlüğün açılış manifestosunda bir yerlerde "elbette ben allah değilim" yazmıştı. evet bir tık altısın kardeşim. melo'dan gelsin ahahahahahaha

    neyse... zamanında casus nickli yazarın galatasaray sözlük'te yapmak isteyip de sözlüğü kapanma noktasına kadar getirip yapamadığı her şeyi bu saydığım arkadaşlar gala sözlük'te yapmıştır. tabi idrisk, paul sahilleri falan yeni gala sözlük'te yoktu bildiğim kadarıyla. ama bütün sözlük yazarlarını çete olup attırdıktan sonra zaten yeni gala sözlük 3-5 kişilik gayrı ciddi bir platformdu. görebildiğim kadarıyla içlerindeki en kaliteli yazar da yeni üyeleri ismailenver. fakat galatasaray sözlük'e hafiften giydirmesi gerçekten hiç şık olmamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın