• 20
    fizik-mental-vücud+koşu stili itibariyle bir basketbolcudan çok yağlı güreş sporcusunu andırıyor. sanırım almanya kökenli çünkü uşak'tayken onu alman plaka araçla görüyordum. bu kadar iri kıyım fiziğine karşı sırtı dönük pivot oyununda bu kadar etkisiz bir oyuncu görmedim . galatasaray onu 13-14 sezonunun başında neden transfer etti onu da anlayamadım. hiç oynatmadan göndererek en doğrusunu yaptık. tabi o sezonun 3+2 yabancı kuralının olduğu son sezon olduğu göz ardı etmemek lazım. karşıyakadayken krstic in kolunu kasti faulle kırmasını hiç konuşmuyorum zaten.

    o zaman yazılan yorumlarda sertaç yerine iyidir tarzı şeyler yazılmış. sertaç içinde benim de dahil olduğum grubu çok şaşırttı. özellikle ufuk sarıca nın elinde inanılmaz gelişti. iyi bir orta mesafe şutörü oldu.

    mutlu son olarak bu sezon içinde uşaktan da kovuldu. ankara dside bir alt ligde mücadele ediyor. en önemli özelliği rakip taraftarın ondan nefret etmesidir.bu yüzden takımlarda 12.oyuncu olarak benchte teknik faul almalık oyuncu olarak yer alabilir. varejeo stili anlayacağınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın