• 13
    yaşlılarımız... yani bir zamanlar bizim gibi genç olanlar... belki de annelerimiz-babalarımız kadar şanslı olmayanlar... kimi istenmeyen oldu belki, kimi kendi istedi, kiminin ise kimsesi kalmadı bu hayatta. yani bir aile ortamında olmamalarının bir çok sebebi var.

    bizler... galatasaray sözlük yazarları... birer aileye, en azından bir anne, bir baba ya da kardeşe sahip olanlar... aktivitelerde, sağlık sorunlarında, doğum günlerinde birbirimize destek olduğumuzu gösterdik ve her zaman da göstereceğiz. şimdi ise birbirimiz için değil, birbirimizle birleşip yaşlılarımız için bir şeyler yapma zamanı!

    sevgili dostum haldunustunelinsactokasi ile bir akşam düşüncemi paylaştım konuyla ilgili, meğer kendisi de böyle bir düşünce içindeymiş. hadi o zaman! dedik. ve sizinle paylaştık. bundan sonrasını olmuş sayıyoruz. zaten yapacağımız çok zor bir şey değil. bir çiçek, bir çikolata, ve en önemlisi bir içten gülüş... karşılığında ise tarifi imkansız bir karşı taraf mutluluğu ve içimizde müthiş bir haz... bundan sonra sosyal duyarlığımızı göstereceğimiz bütün aktiviteleri bir başlık altında toplamak için;

    (bkz: haydi sözlük bir şeyler yapalım!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın