• 49
    galatasaray için yaptığı kampanya kapsamında diğer paketleri bilmiyorum ancak en pahalısı olduğu için muhtemelen en iyi içeriğe sahip şampiyon paketin içeriği:
    -----turkcell.com alıntı----
    şampiyon paket kapsamında bip'ten her yöne geçerli 500 dakika, fizy’den seçili radyoları dinleme, çalarken dinlet servisi, goller cepte standart paketi ve lifebox hoş geldin paketi (5gb saklama alanı) verilecektir.
    -----turkcell.com alıntı----

    aylık turkcell'e bayıldığım miktar 75 tl. benim kendi paketimde şu yukarıda yazanların hepsinin 10x katı var. bir kampanya yapıyorsunuz bir sike değsin bari. sırf takımıma destek olsun diye inceliyorum ve bize sunduğu 9tl ver ben sana hiç bir şey vermiyim... öpeyim sizin yapacağınız işi... direk gs yaz 1905 gönder 10 tl gitsin deseniz yemin ederim bu kampanyadan 100 kat fazla tutulur. kısaca dursun özbek' in seçim kazanmak adına hiçbir gelir getirmeyeceğini bildiği halde yılda 50 milyon kazanacağız diyerek satılmış muhabirleri * üzerinden algı yaratmaya çalıştığı ancak her zaman ki gibi çuvalladığı fos seçim malzemesinin öğesi firma...

    *https://twitter.com/...s/950493786362302464
App Store'dan indirin Google Play'den alın