• 2
    görüyor ve arttırıyorum, sıfır maliyet ile 10 milyon tl'den fazla gelir elde edilebilecek bir kampanyadır.

    öncelikle örneğini verelim:

    http://www.milliondollarhomepage.com/

    bu sayfa amerikan bir üniversite öğrencisinin bir milyon pikseli markalara satışı sonucu elde ettiği 1 milyon dolardan fazla geliri gösterir sayfa. pikseli alan markaların istediği logoyu da oraya yerleştirmiştir.

    şimdi biz ne yapmalıyız;

    1. bunu her sene, ya da her dönem yapabiliriz. kulübe direkt 10 milyon tl'den fazla geliri çat diye elde edebiliriz.
    2. öncelikle yaşayan bir efsane seçiyoruz, tabii gizli tutuyoruz bu efsaneyi. örneğin hagi olsun.
    3. hagi'nin efsane bir fotoğrafını alıyoruz, örneğin şu olsun: https://galeri5.uludagsozluk.com/...heorghe-hagi_170.jpg
    4. bu fotoğrafı, gizli olacak şekilde 10 milyon piksellik bir web sayfasının içine yerleştiriyoruz.
    5. fotoğrafın hagi'nin yer aldığı bölümlerini, taraftarlara piksel başı 1 tl'den satıyoruz. herkesin pikselini kendisine belirtiyoruz. örneğin 1294855x277744 gibi.
    6. bir taraftar elbette ki istediği kadar pikseli satın alabiliyor. örneğin 500 piksel ve fazlasını alan taraftarlar için o alana kendi ismi de yazılabiliyor.
    7. fotoğrafta hagi'nin yer aldığı alanın dışında kalan alanlarda belli 3 alanı seçip, bu alanları sponsor olmak isteyecek firmalara piksel başına 100 tl'den satıyoruz. böylece o alanlara o markaların logolarını yahut istedikleri bir görseli, yönlenme linkiyle birlikte yerleştiriyoruz. milyonlarca galatasaray taraftarının her gün girip bakacağı böyle bir fotoğraf için markalar yarışa girer diye düşünüyorum.
    8. böylece pikseller satıldıkça, hagi'nin fotoğrafını bir puzzle çözüyormuşcasına yavaş yavaş açıyoruz.
    9. puzzle bittiğinde, başkanımız ve hagi'nin katılımıyla bir çekiliş yapılıyor (reklam olarak satılan pikseller dışındaki alan için), çekiliş sonucu kazanan pikselin sahibi hagi'yle birlikte bir galatasaray maçı, hagi'nin bu fotoğrafının hagi tarafından imzalanmış hali, imzalı bir hagi forması ve belki mesela sezonluk bir kapalı kombinesi kazanıyor. (bu son söylediğim şart değil)
    10. kulüp, 10'un da desteğiyle sıfır maliyet'le 10 milyon tl'den fazla para kazanıyor. bunu her dönem başka bir efsanemizle yapmaya devam ediyoruz.

    bence muhteşem bir proje, kim ulaştırır bilmiyorum ama galatasaraylı yöneticilere ulaştırılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın