• 202
    sakatlanmadan bir maç önce yine fenerbahçe karşısında çok iyi bir oyun sergilemişti ve kazanmamızda büyük payı olmuştu her zamanki gibi,zaten çoğu zaman onun ortaya koyduğu ruh bile yeterli oluyor.o maç tribündeydima ancak sakatlandığı maçı televizyondan takip etmek zorunda kalmıştım,onun sakatlanışını canlı izlememek sanırım daha iyi oldu benim için. çünkü bu takımda sakatlanmasına en çok üzüleceğim insandır isil alben..o maç oyunda kalabilseydi sonuç farklı olabilirdi ancak ışılın sakatlanması o maçı ve şampiyonluğu kaybetmekten çok çok daha üzücü oldu bizim için.

    geri dönüşüyle sevindirmişti hepimizi, onda bu inanç ve bu armasevdası oldukça tekrar geri dönmesi ve parçalısına kavuşması çok geç olmayacaktır.yazısını okurken galatasaray bayan basketbol takımı oyuncusunun açıklaması okur gibi değil de galatasaray a gönül vermiş bir taraftarın samimi duygularını okur gibi okudum.bu amatör ruhu bize onu bu kadar sevdiren zaten.

    her branşlarda bütün takımlarımıza ışıl alben gibi yüreğiyle oynayan oyuncular diliyorum, galatasaray ın farkı bu tip oyuncular sayesinde ortaya çıkıyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın