resim
Marius Ninel Şumudică
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Romanya
  • 86
    sumudica'ya neden şarlatan dedim? yediği ofsayt gole itirazını kabul ediyorum. umut'un pozisyonu bana göre asla faul değil ama faul olsa bile asla kırmızı kart değil.

    son ikibuçuk sezondur aleyhimize verilen kararları, verilmeyen oniki penaltımızı düşünün. başakşehirle oynadığımız kupa maçında ofsayttan yediğimiz golü düşünün. yine kayseri maçlarını alın izleyin hiç mi ofsayttan gol atmamışlar. hi mi haksız gol kazanmamışlar.

    şimdi bütün bunların ışığında, masaları yumruklayan, salyalar akıtarak galatasaray aleyhinde algı yaratan başka bir teknik direktör gördünüz mü? işte benim itirazım buna. itiraz etsin, ofsayt gole işaret etsin ama bu kadar aşırısı şarlatanlık değil mi?

    fenerli ve bjkli basın zaten sazan gibi atlamış pozisyona. bütün kanallarda ofsayttan attığımız gol bin kere tekrar edilerek gözlere sokulmuş. bütün bunlar yetmiyormuş gibi bir de bizim sözlükte adamın savunulması çok garip.

    başarılıymış, şov ve mimikleriymiş beni ilgilendirmiyor. başarılıysa kendi taraftarları sevinsin. ben, şarlatanlık yaparak bizim aleyhimize oluşturduğu algıdan rahatsız oldum.

    daha bu sezon, fener maçında verilmeyen iki penaltımızı, trabzon maçında fernando'nun ayağını kırmaya çalışan bero'ya çıkmayan kırmızı kartı düşünün. medya bu kadar gösterdi mi o pozisyonları. ofsayttan attığımız o gole lanet olsun. tek haram puan istemiyorum diye defalarca yazdım. ancak puanlarımızı çalanlara da, galatasaray'a haksızca saldıranlara da lanet olsun.

    insanı zıvanadan çıkarıyorlar arkadaş...

    (bkz: 22 ocak 2018 galatasaray kayseri maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın