resim
Cyle Christopher Larin
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Kanada
  • 27
    beşiktaş'ın transfer gündemine geldiğinden beri hakkında birkaç satır karalamak istiyordum fakat fırsat olmamıştı, şimdi olaylar taze iken kendisi hakkındaki görüşlerimi yazayım.

    orlando city kendisini 2015 mls draft'ının 1 numarası olarak seçti, mls'de neredeyse 2 maçta 1 gol ortalaması var. orlando city kendisini ellerinde tutamayacaklarını bildikleri için geçen sezon ortasında dom dwyer'ı bayağı bir yüklü allocated money vererek transfer ettiler.

    bir kere geldiği yer mls, bunu aklımızdan çıkarmayalım. türkiye ligiyle bile kıyas edilmeyecek bir seviyede top oynanıyor. genelde atak oyuncularının yıldızlaştığı bir ligden geliyor.

    larin'e gelecek olursak fiziği güçlü bir arkadaşımız, ligin stoperleri ile rahat kapışır, ayak içi temizdir, finishing'ine fm tabiri ile 13-14 verebiliriz diye tahmin etmekteyim. öyle aman aman bir patlayıcılığı, pas oyununa katkısı, ileride delici bir pres yapma özellikleri yoktur. topu alır, iyi saklar, defansı gözüne kestirdiyse ani dönüşleri ile rakibini ekarte eder. topla arası çok iyi değildir, kısacası belki de tam bir ceza alanı golcüsü diyebiliriz kendisi için. ben bazı özellikleriyle kendisini gomis'e benzetiyorum biraz.

    hepinizin tahmin edeceği üzere yüzde 99 atiba önerisi ile transfer edildi, yaşı henüz 22. burada olgunlaşıp, farklı özelliklerini geliştirip daha komple bir forvete dönüşebilir.

    gerçekten iki lig arasındaki farktan dolayı ne olacağını kestirmek güç ama kişisel tahminim direk 11 oyuncusunu olmasının çok zor olduğu. şenol güneş'in rakı masalarına meze olan bakambu'yu parlatıp ne hala getirdiğini düşünürsek, belki larin'de böyle bir sıçrama yapabilir.

    mls'den alınabilecek sınırlı sayıda oyuncudan biriydi larin, ben yaşının da genç olmasıyla birlikte iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum çünkü yaklaşık 1.5 senedir piyasası olan bir oyuncuydu.

    naçizane görüşlerim bunlar, geleceği kestirmek elbet güç fakat beşiktaş iyi bir rotasyon oyuncusu kadrosuna kattı diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın