• 3
    bir koç bir takıma 3 hafta gibi kısa bir süre içerisinde ancak bu kadar etki edebilir. ergin ataman büyük hoca. 3 hafta önceki efes'le şu anki efes arasında uçurum var. özellikle işin frontcourt (hücum) kısmında. nerede 3 hafta önceki dağınık, düzen basketboluna o biçim uzak, set hücumundan bihaber efes, nerede bu maçtaki efes.

    backcourt (savunma) içinse biraz daha çalışması lazım efes'in. aslında ergin hoca işin savunma kısmını da olabildiğince iyileştirdi geldikten sonra fakat takım savunması henüz olması gereken seviyede değil.

    yeni transfer toney douglas'ın oyununa hayran kaldım. kariyeri boyunca yalnızca nba'de ve çin'de oynamış olan bir point guard'ın düzen basketbolunu bu kadar iyi bilmesi, topu elinde çok fazla tutmayıp önce arkadaşlarını oynatmayı düşünmesi ve gerektiği zaman skora katkı yapması takdir edilesi. josh adams tercihinden sonra efes bu sefer pırlanta bulmuş.

    fransız skorer edwin jackson'ın da efes'e dahil olacağı yazılıp çiziliyor. ricky ledo'yla yollar ayrıldı (nba gatorade league yolcusu).

    efes'teki olumlu değişimin darısı başımıza. oktay mahmuti hocamın işi ergin hocama göre daha zor elbette ama güvenim sonsuz kendisine.

    edit: ataman maçtan sonra jackson hakkında "türkiye ligi için 8 yabancımız var, başka bir yabancı kayıt ettiremeyeceğimizden dolayı herhangi bir hamle düşünmüyoruz, iyi bir oyuncu ama durum bu" demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın