resim
Philippe Coutinho Correia
Takım:Al-Duhail SC
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 77
    105m + 35m pound bonuslarla(ballon d'or, barcelonayla kupalar vs) 140m' barcelona'ya transfer olmuş. hatırlarsanız renato sanches transferinde de böyle bonuslar vardı.

    iyi bir performans göstereceğine zaten şüphem yok. onun dışında; barcelona için bir kaç açıdan çok önemli bir transfer. birincisi neymar barcelona'yı terk edince barcelona'nın saygınlığı çok düşüş gösterdi özellikle de güney amerika'da. coutinho bu ismi düzeltebilecek bir isim çünkü dünya kupasında brezilya'nın 2. adamı. reklamlarda vs hep en önde neymarla birlikte. bu durumun bir de negatif yan etkisi var. olası bir dünya kupasındaki yüksek performansı sonrası artabilecek fiyat. barcelona aşırı istekliydi transfer için; çünkü liverpool bu sezon iyi gidiyordu, cl'de tur atlamıştı. starlarının gitmelerini istemiyorlardı fakat coutinho da barcelona da çok zorladı transferi.

    liverpool için üzülsem de coutinho gitmek istiyordu. her taraf için hayırlı olsun. ayrıca artık para muhabbetinin dönmesinin anlamı yok. değişen düzene, zamanında böyle miydi diye söylenmenin de anlamı yok. artık kulüpler daha çok para kazanıyor. bütçeleri de haliyle fazla oluyor. 10 sene önce barcelona'nın yıllık geliri atıyorum; 200m € iken; şu anda 500-600'lerde. dolayısıyla transferler de 100'lü rakamları görmeye başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın