• 65
    öncelikle tekrardan merhaba. biraz soru gelince toplam bu entry altında toplamak istedim?

    + sbcler ve paketleri işe yarıyor mu ?
    - yani ben bu sene sbclerde aşırı şanslıydım. cavani sbc yaptım. paketlerin birinden dybala diğerinden kante çıktı. cavani bedavaya geldi. yani ama ben çevremde işe yaramıyor diyeni duymadım. yapın.

    + trade için neler yapılmalı ?
    - şimdi 2 türlü trade var. bir full yatırım yaparak olanı. bazı saatler bazı oyuncuların fiyatı dibe vurabiliyor. örneğin izlediğim bir videoda gördüğümü anlatayım. adam saat 8 gibi carvajal'i 3000 coins'e alıyor. akşam 6bine satıyor. diğeri de oynamadığınız oyuncuları en yüksek fiyattan satışa koymak. ben 590 bine aldığım 88'lik sheva'yı 1.2 milyona satmıştım bu sayede. yani ne kadar denerseniz o kadar olur.

    + ikon sbcleri yapılmalı mı ?
    -bence yapılmalı. özellikle rui costa'yı şiddetle tavsiye ediyorum. muazzam kart. bir de işin güzel yanı çıkan paketlerle amorti etme ihtimali var. ben overmans'ı yaptığımda lewandowski'yi çıkarmıştım paketlerden. ha ama petit'i yaparken en fazla 83'lük bas dost çıktı. risk ama riski almak önemli.

    +diziliş ?
    -yani oynamak istediğiniz düzene bağlı. benim amacım dandik goller yememek. zaten yüksek hücüm gücüne sahip oyuncularla oynuyorum. gol atmak da sıkıntı yaşamıyorum. o yüzden savunmayı bol tutmak kazandırıyor. gerçi momentum çok fazla etken oluyor ama benim dizilişten ziyade oyuncu özelliklerine odaklanın. stamina, güç, kısa pas, pozisyon, bitiricilik gibi şeyler çok etkiliyor.

    +yedek kulübesine oyuncu ?
    - tartışmasız 84'lük lozano. adamın adını yazarken gülme geldi ahsdjaksdlas. pis pis sırıtıyorum şu an ekrana bakıp. çünkü harika bir kart. yağ gibi ya. yorgun savunmaların arasına girip darmaduman ediyor. ve evet. yedekten oyuncu almak da çok önemli bu sene.

    şimdilik bu kadar. umarım yardımcı olmuşumdur. hep dediğim gibi fifa ile ilgili her soruya açığım. bekleriz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın