• 191
    öncelikle dean saunders kardeşime çok çok geçmiş olsun diyorum. bu sakatlığın dışında her şey çok güzel oldu kanımca. maçlar oynandı, maçlar oynandı, maçlar oynandı. çünkü daha erken buluşma şansımız olmadı. sadece maçlar oynandı.* biraz erken gelip hep beraber bir sohbet tufanında olalım isterdim. başaramadığım bir ayrıntı da ses sistemi. yahu * bu ne biçim ses sistemi? demedi sağolsun hiç kimse. * ama cidden o ne biçim sistemdi? hiç mi sesi çıkmaz ya? bu sistem evde böyle değildi. başta istiklal marşı, daddy coollar, galatasaray marşları çalacaktım hesapta. olmadı! bir dahakine inşallah.

    maçlara gelince, çok iyi bir karşılaşmaya sahne oldu maçımız *. dişli bir rakibin bizi beklediğini bilyorduk. zor da olsa kazandık, mutluyuz! iki bacağıma, çok sağlam şekilde ve art arda giren kramplar yüzünden oyunun biraz soğuduğunun farkındayım. elimde olmayan sebeplerden olsa da bu yatışlarım, özür dilerim rakibimi oyundan soğuttuysam.

    diğer maç yelekli takim-lions of the bosphorus için ise şunları söyleyebilirim, captanonun önderliğindeki yelekli takim forvette hattında sıkıntılar yaşamıştır. iki takım da iyi mücadele etmiş, kazanan finaldeki rakibimiz olan lions of the bosphorus olmuştur.

    şahsım adına, bütün dostlara övgülerinden dolayı teşekkür ederim. sadece, her zaman denk gelemeyecek bir performans sergiledim, oynamaya çalıştım gücüm-soluğum yettiğince, iyi günümdeydim açıkcası.

    rakibim için konuşursam eğer, kalifiye jurnal benden şikayet beklese de, hiçbir dostumdan, hiçbir şekilde şikayetçi değilim. evet kalifiye, evet haldunustunelinsactokasi siz de dahil. * ''vurduk'' dediklerinizin hiçbiri canımı yakmadı merak etmeyin. canınız sağ, içiniz olsun. yeter ki siz vurun.

    organizasyonun önemi için de bir-iki şey söylemek istiyorum, öyle bir ortam düşün ki sözlük, sağın galatasaraylı, solun galatasaraylı, pas attığın, pasın peşine koşan galatasaraylı, şut çektiğin, şut yediğin galatasaraylı, düştüğünde elinden tutan galatasaraylı, gözlerinin içine bakan, yüzüne gülümseye, ah diyen de, ''aman kardeşim dikkat'' diyen de galatasaraylı.

    organizasyona katılan bütün katılımcılara tekrar tekrar teşekkür ederim. ayağınıza, elinize, yüreğinize sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın