• 185
    çok güzel bir organizasyon olmuştur. benim hanımla geçiremediğim bir cumartesi gecesi bana çok daha pahalıya patlayacak olsa da, değerdi.

    biz uyanık iki takım, (bkz: yelekli takım) ve (bkz: beyaz takım) kurayı öyle bodoslama çekmeyelim, önceden oynayanlar yine oynamasın dedik. ama ne oldu. haftaya yine karşılıklı 3.lük maçı yapacağız. ulan biz bu üçkağıdı yaparken finalde oynarız diye hesap etmiştik.*

    neyse, fena ayıkladılar bizi. bakmayın siz farkların az olduğuna. ilk maçta 1, ikinci maçta 3 gol fark olduğuna. daha da fazla olmalıydı aslında.

    bu turnuvada dikkat çeken oyuncular oldu benim için. mesela vay acondios, mesela kekeme spiker.*

    yalnız şunu gördüm. sadece bu turnuvaya katılabilen yazarlardan bile, çok sağlam bir halı saha takımı çıkar. baya iddialı turnuvalara katılıp, güzel işler yapar, oluşturulacak karma.

    gurur verici.

    sözlüğün en üst kısmında yer alan bölümden yapılan pankart çok güzeldi. ayrıca metin oktay pankartı ve kocaman galatasaray bayrağı da çok güzeldi. tebrik ediyorum, bunları yapan kardeşimizi. bunları yapan da vay acondiosmuş.

    teknik bir aksaklık olmasaydı, maçlardan önce istiklal marşı okuyacaktık. maçlar oynanırken galatasaray marşları çalacaktı. haftaya inşallah. bunu organize eden de vay acondiosmuş.

    kocaman bir de kupa var. (bkz: haldunustunelinsactokasi) kardeşimizin yaptırdığı. hanıma haber verip salonda yer açtirmıştım ama alamayacağım, en azından yasal yollarla!

    tcoskun kardeşimiz fotoğrafları çekti. gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra, işte ne bileyim kellerin parlaması sorunlarını falan çözdükten sonra, yayınlayacaktır.

    tek eksiğimiz, seyircimiz yok. sanki seyircisiz oynama cezası almışız. vurursa gol olur ve bir arkadaşı vardı sadece. ama vurursa gol olur oynadığı için seyirci sayılmaz. hani destek nerede.

    haftaya kupa töreni var. 1. geleneksel galatasaray sözlük futbol turnuvası nın şampiyonu belli oluyor. maçlara bekliyoruz.

    ayrıca turnuvanın ismini galatasaray sözlük futbol turnuvası olarak değiştirelim. halı saha demeyelim. gören bişey sansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın