• 1
    "tff'nin fatih terim'i pro lisans antrenör gelişim seminerine çağırmaması" olacaktı ama sığmadı.

    http://www.tff.org/...228&ftxtID=28536

    --- alıntı ---

    türkiye futbol federasyonu ve türkiye futbol antrenörleri derneği (tüfad) işbirliğinde üç yılda bir düzenlenen uluslararası pro lisans antrenör gelişim semineri'nin 24.sü, 8-10 ocak 2018 tarihlerinde düzenlenecek.

    antalya'nın belek ilçesindeki granada luxury hotel'de düzenlenecek seminere, süper lig takımlarının teknik direktörleri ile pro lisans sahibi antrenörler katılacak.
    --- alıntı ---

    üstte gerekli bilgiler var uzatmayacağım, türkiye futbol federasyonu yukarida aciklanan seminere galatasaray teknik direktörü uefa elit teknik direktörleri arasında bulunan fatih terim'i önceki isvereni ve tazminat konusunda davalık olusundan dolayı bu seminere davet etmemistir.

    bu tam anlamıyla bir skandaldır ve bunun meali sudur: "sen bizim düşmanımızsın"

    bir süredir medya ayagiyla da baslayan fatih terim'in itibarına yönelik saldırılar, federasyon kanaliyla zirveye cikmistir. hukukun üstün oldugu ülkelerde yapanı koltugundan edecek olan bir olay, göz göre göre gerceklestirilmektedir.

    bu hareketle tff gs'nin hocasına savaş actigini ve her türlü olayda bunu kullanacagini göstermistir.

    daha fatih terim'in gs'nin basinda ciktigi ilk macta hakemin verdigi kararlardan ve tavirlardan anlasilacagi üzere, 2017-2018 sezonu'nun 2. yarısı tff'nin hakemleri ve kurullarıyla galatasaray'a karşı her türlü tezgahı kuracagı bir dönem olacaktır.

    burada en basta galatasaray taraftarına ve galatasaray sk olan/olacak olan kisiye büyük is düsmektedir. gerekli tepkiyi vermezsek basimiza gelecek olanların fragmanını zaten ilk devrede izlemistik, sonucları agir olur.

    sesimiz ne kadar gür cıkarsa o kadar güclü oldugumuzu unutmayın.

    gün birlik olma ve kenetlenme günüdür!
App Store'dan indirin Google Play'den alın