• 13
    quakerboy'un çok fazla entry ile giriş yapması muhtemel liste. eğer böyle bir şey olursa da büyük hayal kırıklığı olur. geçen senelerde bu listeyi okurken çok keyif alıyordum. gerçekten emek harcanmış entryler, zekice espriler, farklı fikirler, güzel tespitler ve su gibi akıp giden güzel entryler. gerçekten merak ediyordum ve ''en beğenilen bu mu yani koca senede'' hayal kırıklığını çok nadiren yaşıyordum.

    eğer bu sene genelin tahmin ettiği gibi quakerboy entryleri domine edecekse yazık olur. tabii ki quakerboy ile ilgili değil bu mesele. mesele içerik. yani bu listede ''ilgi alanımızda, ilgi alanımızda değil, söz konusu değil, olabilir'' minvalinde entryler olursa bence hiç hoş olmaz. hiç olmasın falan demiyorum. tabii ki sözlüğün genelinin çok net karşı çıktığı arda transferiyle ilgili ''gelmeyecek'' temalı entrysi bu listede yer alırsa şaşırmam. ancak onun dışında umarım çok fazla transferlerle ilgili entrylerini görmeyiz listede.

    onun dışında yine akıp giden, hayal kırıklığı yaratmayan bir liste olsun yeter. belki kendimi de görürüm lan. umut fakirin ekmeği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın