• 175
    bizler hiçbir sevdanın ötesine geçemez miyiz sanıyordunuz ? bir deneyelim dedik. önce 14 kişi, daha sonra 21, en sonunda ise 30 kişiyi aşkın galatasaray seveni toplanıverdi bir bir. herbirinin üzerinde parçalısı, forması ve tebessümü... daha zorlamaya gerek var mı ki? biz sevdamızı tribünlerde tek başımıza da yaşadık. peki bunun bir adım ötesi ne idi? ortak paydada buluşup harmanlanmak. işte bizler galatasaray sevgisinin de önüne galatasaray sevgilerimiz ile geçtik.

    zamanla ciddi anlamda rekabet içeren:

    -(bkz: 24 eylul 2009 galatasaray sozluk hali saha maci)
    -8 ekim 2009 galatasaray sozluk hali saha maci

    bu organizasyonlar için toplandık. zamanla daha da artarak devam ettik. daha da artacak, bunu da çok önceden temenni ettik. bu toplantılarda çok kişinin emeği geçti sağolsunlar. katılımcısından ayarlayanına kadar herkese teşekkürler olsun. maçlar, turnuvalar, playstation partiler geçti. yenileri de olacaktır elbet. çok kalabalık kitleler olusturabildik nihayetinde.

    şimdi sırada yeni bir tane daha var. saatler sonra ve heyecan verici. sahada boy gösterecek herbir aslan için 1905 kere çok yaşayın diyorum. ne eksik ne de fazla. biraz sarı, biraz da kırmızı. her şeyden önemlisi muhabbeti, hoş sobeti. tüm katılan arkadasların eğleneceğini umuyorum. saha kenarında izleyenler mukakkak ki sıkılmayacaklar. çünkü sadece maç izlemeyecekler. şimdi söylersem belki sürprizi ciddi anlamda kaçacak ama teşvik etmek de isterim az çok. zamanını, mekanını uygun bulan, ayarlayabilen her sarı kırmızı'nın gelmesini temenni ediyoruz. bir tribünde ne ararsan orada da o olacaktır muhtemelen. daddy cool'lar vesaire de cabası.

    her ne ise efendim. tesislerimiz belli. vezirspor'dayız yine. mekan olarak gayet ferah, temiz, hijyenik. izleyiciler için iyi düzenlenmiş, oyuncular için gayet modernize edilmiş sahalar ve duşlar, soyunma odaları. otopark derdi zaten yok. işte bunun için bile giderdim ben oraya. malumunuz istanbul'da trafik ve arac park yeri bulabilmek ayrı bir sendrom. maç günü yani bugün saat 18:00 gibi katılımcılar az çok gelmeye başlarlar tesislere. orada saat 19:00'a doğru kuralar çekilecek. takım kaptanlarının olması büyük şereftir kura esnasında. çünkü bizzat kendi ellerinden kura çekimi olacakmış. söylentiler o yönde. fakat ben sıcak top, soğuk top olayına her an girebilirim. bunu da göze alıyorsanız pekala. seve seve efendim...

    ulaşım için metrobüs kullanıcıları altunizade durağında inip millet parkının içinden geçerek hemen yolun karsısındaki vezirspor yazan yeri görecektir hiç şüphesiz. hatta altunizade durağında inip millet parkını sorduğunuz anda herkes size seve seve gösterir. bu kadar da sıcak kanlı insanlarız vesselam. normal kendi araçları ile gelecek olanlar için ise zate birçok kişi biliyor ki maçlarımızı yapacağımız bu mekan hemen altunizde köprü yolu üzerinde sağ tarafta. bp' nin hemen dibi dibinde.

    avrupa yakasından gelecek izleyici katılımcılarımız için bir hesap oluşturarak onları aynı havuzda tutup birbirleri ile buluşarak zirveye iştirak etmelerini sağlamak adına bu kadar uzun ve noktasız bir yazı kaleme aldım diyebilirim diye kendimi sürekli ters köşeye yatıradururken siz okuyanları da ters köşe durumlarına getirmekten gına geldi demek isterdim.

    ilgililerin dikkatine demeyi bir ritüel olarak görüyorum ve eklemek istediğiniz bir şey var ise yardımcı olmaya çalışırım. soru ve görüşleriniz için adresi kutunun üzerinde yazıyor. iyi günlerde kullanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın