resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:55
Uyruk:Hırvatistan
  • 591
    2016 sezonun da west ham ile gayet iyi işlere imza atmış teknik adamdır.kendisi ilk tercihim değildir ama bu yönetimin daha iyisini getirebileceğini düşünmüyorum.

    tudor galatasaray'dan lider olduğu halde gönderilmeliydi.o zaman gönderildiğinde büyük liglerden hangi takım onunla çalısmak isterdi sizce düşünün biraz.

    işte beşiktaş'ın 2014-2015 sezonu kadrosu:

    kaleciler : tolga zengin,cenk gönen,emre metin

    defans : serdar kurtuluş , ersan adem gülüm , pedro franco , tomas sivok,ramon motta,ismail köybaşı

    orta saha : atiba hutchinson,necip uysal , veli kavlak , uğur boral,olcay şahan , oğuzhan özyakup,kerim frei , gökhan töre,jose sosa

    forvet : demba ba , cenk tosun, mustafa pektemek

    bilic zamanında beşiktaş kadrosu ile şimdi ki beşiktaş kadrosuna bakmanızı isterim.o zamanlar belki kupa alamadılar ama göze hoş gelen bir futbol oynatıyordu elindeki imkanlarla.lafı uzatmak istemiyorum galatasaray sözlük yazarlarını biraz geriye götürmek istedim anlayacağınızı düşünüyorum.

    fatih terim için aç kurt gibi bekliyorlar saldırmak için. inanın bizden çok istiyor basını olsun,tffsi olsun gelse de galatasaray'ın üstüne daha çok gidelim diye.fatih terim'in hepsine gereken cevabı vereceğinden yana şüphem yok ama fatih terime gelecek cezalar, başkan ve yönetimimizin savunacağını düşünmediğim için kulübü üstümüze oynanacak ali cengiz oyunları.

    kendi düşüncem dursun özbek devam edecekse bilic gelmesi taraftarıyım.dursun ne fatih terim'in ağırlığını kaldırabilir ne de bilic den daha iyi bir teknik adam getirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın