• 200
    (bkz: #2304662)
    ilgili entrynin sadece guardiola kısmına cevap vermek istiyorum geri kalanı haklıdır.

    guardiola'ya geçen sene başarısızdı dersen manchester şehrinin kırmızı kısmında bile adama gülerler öncelikle. guardiola geçen sene başarısızdı, bu sene başarılı diye sığlığa indirirsen bu sefer daha da fazla gülerler.
    manchester city bu sene yaptığını geçen sene de yaptı zira. ilk 6-7 hafta gol rekorları, galibiyet rekorları kırdı. old trafford'da topla oynama gibi rekorlar da kırarak manchester united'ı da yendi. ama kadroda sıkıntılar vardı. ilk kez ada'ya united derbisinden birkaç gün önce adım atan bravo'da sıkıntılar çıktı. 37 yaşındaki caballero kaleyi devraldı. kadroda zira kart ve sakatlıklarla; agüero'la vs çok sıkıntı yaşadı. kolarov'u stoper oynatmak zorunda kaldı uzun süre. -devre arasında gabriel jesus gelene kadar. sane'yi falan zaten hiç oynatmıyordu sürekli nolito oynuyordu. -sonra premier lig gerçekliği yüzünü göstermeye başladı. şampiyonlar ligi, kupalar, sakatlıklar, cezalar derken güzel bi sallandı ve geçen sene çok aşırı performans gösteren chelsea'ye geçildi. ama dersini kısa zamanda aldı, toparladı; formsuz ayları geride bıraktı. deplasmandaki çok fazla puan kaybını düzeltti. yaz dönemini de yaşlanan parçaları değiştirerek geçirdi ve bu sefer bir önceki seneden daha uzun süre formunu korumayı başardı. rotasyon hala büyük sıkıntıları zira takımı 11 + ilkay + agüero. dolayısıyla yakın zamanda yine form düşüklüğü yaşayacağı aylara girecek, şampiyonlar liginde ve ingiltere kupalarında sıkıntı yaşayacak. (yedek 11'i shakthar'a yenildi mesela)

    şimdi bunu becerdi, beceremedi olarak kıyaslamak çok yanlış. neye göre başarısız? arsenal için 10. olmak başarısızlıktır ama cristal palace için başarıdır örneğin. kimse guardiola'dan şampiyonluk ve tüm kupaları almasını beklemiyordu ki ilk senesinde. txiki'nin ve diğer yöneticilerin, taraftarların açıklamaları hiç bu yönde olmadı.

    bunları açıklayacak çok örnek verirdim de entry uzamasın anafikiri anladınız.

    tekrar üzerine basarak belirtiyorum alıntıladığım entryde sadece başarıyı 2 değerli; yani "on - off" gibi gördüğüden düzeltmek istedim. başka bir yazarla, entry içeriğiyle alakası yok dediklerimin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın