• 48
    güntekin onay, turgay demir, sinan engin ve kaya çilingiroğlu; bunların ipi sülün orman'ın mı, yoksa yanık çebi'nin elinde mi bilmiyorum ama galatasaray'a karşı planlı olarak sertleşen bir tavır içinde oldukları kesin.

    sülün orman'ın, tff, pfdk, mhk ve basın üzerinde konjonktürel gücünü kullanarak baskı yaptığını, buralara etki ederek galatasaray'ı ezmeye çalıştığı çok açık ve net gözüküyor.

    dileğim odur ki bunların hesabı birgün sorulsun. ancak 2016/2017 sezonunda verilmeyen 13 penaltımızı, galatasaray-beşiktaş maçında verildikten bir dakika sonra iptal edilen penaltımızı, queresma, talisca ve diğerlerine verilmeyen kartları, sırf seyirci gelemesin diye galatasaray-beşiktaş derbisinin pazartesiye alınması gibi olaylar aklıma gelince şerefli ikincilikler söyleminin, efendi beşiktaş söyleminin ne kadar boş ve hikaye olduğunu anlamış bulunmaktayım.

    bu nedenle medyadaki güntekin onay gibi finoların bize havlamasına şaşırmıyorum.

    beinsport'un bu ahlaksızı kovması çok zor. ancak fransa'da yerleşik psg'nin sahibi katarlı işadamı üzerinde galatasaray camiasının baskı kuramaması çok garibime gidiyor. hani bu müptezeller bize fransız diyorlardı, hani bizimle "mösyö" diye alay ediyorlardı. yok mu fransa'da bu katarlının ümüğünü sıktıracak bir galatasaraylı. yapamıyorsanız tek kelimeyle yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın